zaterdag 14 juli 2012

Geef die fakkel nu maar door aan GAGA.


Madonna zette het Koning Boudewijnstadion donderdag in vuur en vlam. Indrukwekkende visuals en oogverblindende kostuums: The Queen of Pop gaf zoals verwacht een grandioos spektakel. Zeven verschillende designerkostuums en naakte mannelijke bovenlijven. Madonna weet hoe ze de aandacht van haar trouwe publiek kan vasthouden. Toch verliep het concert niet vlekkeloos. Met een been gleed ze uit in de regen en muzikaal klonken de noten waarin ze live te horen was niet juist. Zijn The Queen's glorieuze jaren voorgoed voorbij?


Like a Virgin


Fan Jasper Van Biesen uit Lebbeke ging voor de eerste keer naar een concert van de internationale ster. "Ik las zoveel negatieve dingen over haar tour in de kranten, ik verwachtte er niet veel van." zegt Jasper. "Maar de show was gewoonweg geweldig. Je hebt een Brittney Spears die je een goede muzikale concert geeft, maar Madonna knalt het gewoon qua vertoning. De vocale misstappen vond ik niet erg." Ook voor Freya Goossens uit Mechelen was dit de allereerste keer, maar zij vond het concert niet zo geweldig. "Ik schrok op een gegeven moment van haar stem." verklaart Freya. "Ze bracht de nummers Like a Virgin en Masterpiece live uit, dat waren de dieptepunten van de avond."

Lady Gaga


Binnenkort viert de bestverkopende vrouwelijke artieste allertijden haar 54e verjaardag. Botox-injecties en facelifts hebben geen geheimen voor haar. Alles om er jonger uit te zien. Kan Madonna nog verder, of is het tijd om de wapens neer te leggen? "Het wordt tijd dat ze beseft dat ze geen jong poppemieke meer is." zegt Freya. "Laat Lady Gaga haar kont maar showen, Madonna's tijd is voorbij." ( bron: GVA.be)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten